The Miracle of Life (2013)
Afgelopen zomer kreeg ik tijdens mijn vakantie een leuke email. 
Hellraiser (1987)
Frank Cotton is een man op zoek naar het ultieme genot.
The Texas Chain Saw Massacre (1974)
Sally en haar invalide broer Franklin willen de vakantie doorbrengen in het verlaten huisje van hun grootouders. 
Candyman (1992)
Laatstejaarsstudente Helen Lyle maakt samen met haar vriendin Bernadette een thesis over stadslegendes. 
A Nightmare on Elm Street (1984)
Vier tieners hebben allen afschuwelijke nachtmerries waarin dezelfde figuur centraal staat. Door E. Frog
25/07/2011

Kekko Kamen (2004)

Kekko Kamen (2004)

Takafumi Nagamine
Moa Arimoto, Nao Eguchi, Juri Inahara, Kenjirô Ishimaru, Keiko Kubo, Gô Nagai, Hiromi Nagayama, Shino Saitô, Hideo Sako, Fang Suzuki, Hiromitsu Suzuki, Ren...
Zie meer details
Nooit gedacht dat blote tieten en konten kijken zo slaapverwekkend kon zijn. Een Aziatische Mega Mindy die de misdaad bestrijd met niet meer dan een cape en een fetisjmasker klinkt enorm pikant maar de waarheid is dat zelfs de Dalai Lama hiervoor zijn Kleenex niet boven zou halen. Ik herinner me dat de voorlichtingscursus op de lagere school minstens 10 keer zo spannend was, hoewel dat natuurlijk ook aan de rondborstige juffrouw Janssens kan gelegen hebben, maar dit terzijde…
De begingeneriek belooft alvast heel wat, met een montage van clips waarin we superheldin Kekko Kamen, ondersteund door een hilarische theme song, in actie zien.

Maar dan heb je het wel gehad. Wat volgt is een belachelijk goedkoop uitziende film waarin je de duffe lotgevallen van een paar vrouwelijke studenten journalistiek volgt. De scènes en dialoog gaan werkelijk over niets en er zit een soort humor in dat alleen maar bedacht kan zijn door iemand wiens toppunt van geestigheid een natte scheet is. Af en toe wordt de “spanning” gebroken en pikken de perverse leraars van de school er een student uit om hun lusten op bot te vieren. Nu wordt het pas kinky denk je dan, maar dat is het allesbehalve. Knijpen in een borst of met een zweepje op een vastgebonden leerling zijn billen slaan, daar moet je het mee doen. Als daarna het wicht tot vervelens toe een half uur heeft liggen kreunen, komt Kamen op de proppen en rekent af met de stouterikken. Dit zijn de enige stukjes die het waard zijn om uit je coma te ontwaken, moest je ze al niet bij de begincredits hebben gezien.

De makers mogen er dan van uit gaan dat ze een weliswaar foute maar prikkelende sekskomedie te pakken hebben, ik vond het een buitengewoon zielige affaire. Ik vraag me werkelijk af hoe onbekwaam je moet zijn om een gegeven als dit zo saai te maken? Maar ergens is er wel een doelpubliek voor dit soort rotzooi te vinden want de film heeft maar liefst 3 vervolgen! Ik ga hier verder weinig woorden aan vuil maken: braakneigend slecht!!!
Deze marteling kan je verkrijgen op Regio 1 DVD

 
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...